HAVELSAN’DAN 100. YIL ANISINA ÇALIŞANLARIN ÇOCUKLARI ADINA 1.300 AĞAÇ DİKİMİ

  • Anasayfa
  • Güncel
  • HAVELSAN’dan 100. yıl anısına çalışanların çocukları adına 1.300 ağaç dikimi
KATEGORİLER

HAVELSAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına, şirket bünyesinde çalışan personelin çocukları için 1300 adet meyve fidanı dikimi başlattı.

100. yıl anısına ilk gün 100 adet meyve fidanını, şirketin Ankara’da bulunan merkez yerleşkesi içindeki Mehmetçik Hatıra Ormanında toprakla buluşturan HAVELSAN, geriye kalan 1.200 adet fidanın dikimini de Nisan ayında gerçekleştirecek.

HAVELSAN Üst Yönetimi, İcra Kurulu ve personelinin katıldığı fidan dikiminde, her ağaç için her çocuğa birer sertifika hazırlandı.

HAVELSAN Yönetimi ve çalışanları, Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde bulunan çocuklar için diktikleri fidanların sertifikalarını da aileleri aracılığıyla çocuklara ulaştırdı. Çocuklar, cep telefonlarından gönderdikleri mesajlarla hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı hem de kendileri adına dikilen ağaçlar nedeniyle teşekkür etti.

TBMM’nin 100. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan HAVELSAN Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Şenol, “Bizlere bugünleri yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum. HAVELSAN olarak düzenlediğimiz etkinlikte TBMM’nin 100. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız anısına çalışanlarımızın çocukları adına dikeceğimiz yaklaşık 1.500 meyve fidanının bugün 100 adedini diktik. HAVELSAN’a yakışır bir etkinlik oldu. Düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.” diye konuştu.

HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay ise çok anlamlı bir tarihi gün olan 23 Nisan 1920’nin 100. yılında, HAVELSAN ailesi olarak çok değerli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Burada, adına fidan dikimi gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızla, öyle inanıyorum ki en kısa sürede bu salgın tehdidini atlatarak bu fidanları birlikte sulayacağız, birlikte büyüteceğiz. Bu vesileyle, TBMM’nin 100. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” dedi.

23 04 2020
İlgili Haberler